C A R A M B A ! T E A M a B Ě Ž C I - PŮSOBÍ I V OBLASTI POMOCI

24.11.2016 15:31

 

Díky Vám všem (běžcům), kteří se dne 3.11.2016 zúčastnili 2. ročníku CarambaRUNu v Bolaticích – Borové. Caramba! Team se rozhodl část vašeho příspěvku ze startovného zaslat na podporu Emmy Pláčkové, a to prostřednictvím transparentního účtu. Emma je čtyřletá holčička, která se rozhodla čelit a bojovat ve svém životě s osudem, který se ji shodou nešťastných okolností postavil do cesty (více na: https://cz.appa.eu/emma-plackova/).

I přes nepřízeň počasí, se vás dostavilo na startovní čáru celkem 91 nadšenců krosového běhu a díky Vám, bylo na účet malé Emmy zasláno celkem 910 Kč.

CARAMBA! TEAM Vám všem ještě jednou mnohokrát děkuje!

 

 

Druhý krok naší podpory směřuje do období Adventu. V měsíci prosinci se všichni z nás, zejména naše děti, můžeme těšit na příchod Milkuláše, Čerta a Anděla. Stejně tak jako my, se na něj těší i děti, které tyto dny tráví v Rehabilitačním stacionáři v Dětském Centru Čtyřlístek v Opavě. Caramba! Team se rozhodl věnovat těmto dětem Adventní kalendáře. Věříme, že tento sladký dárek potěší všechny děti tohoto stacionáře a s chutí si, stejně jako my v dětství, na tomto krásném předvánočním zvyku pochutnají.

 

Všem dětem a zaměstnancům Dětského Centra Čtyřlístek v Opavě přejí krásné prožití vánočních svátků členové Caramba! Teamu.